Installation fibernät

Redan på måndag 15/11 kommer Tele2s entreprenör att börja förbereda för grävning i området.

De kommer märka upp, rulla ut slang etc. för att på onsdag 17/11 börja gräva. Det innebär att det kan vara begränsad framkomlighet kortare stunder under kommande vecka.

Efter grävning påbörjas dragning av fiber i plåtkanaler på undersida av balkonger. Vi återkommer med mer info när vi vet exakta datum för detta. Installatörer behöver fri åtkomst under balkongen så om ni förvarar trädgårdsmöbler under balkongen så behöver dessa flyttas ut 1m från tegelväggen.

Slutligen kommer ni få en avisering om vilket datum installationen ska göras i er bostad. Då behöver teknikerna tillgång till bostaden under några timmar. Vi kommer förbereda så att ni kan lämna nycklar till oss i styrelsen om ni inte har möjlighet att vara hemma under installationen.

Vi ber om ursäkt för kort framförhållning. Vi fick informationen från Tele2 igår och har påpekat att vi inte är nöjda med framförhållningen från deras sida. Vi kommer löpande att lämna ut mer information och vi får alla ha överseende med att det kommer att pågå arbeten i området och på huslängorna kommande veckor.

Med vänliga hälsningar

Styrelsen via Mårten Olsson, tel 073-06 20 29